Mandyn

Få en personligare brevlåda med din egen text

Designa din namnskylt brevlåda som du känner för. Vill du att den ska vara skräckinjagande eller å andra sidan välkomnande, men du samtidigt vill få ut budskapet om att du ej önskar reklam kan du få den snygg och praktisk på samma gång. Inte är det kul att behöva bära hem den där högen med reklam och trista magasin från grannskapet som du ändå ej hör hemma i, och helst hade du sluppit att slänga det hela direkt i soptunnan. Hos brevladaskylt kan du råda bot på missförstånden, oavsett vad de beror på, genom att en gång för alla ordna med en ordentlig text och namnskylt till din brevlåda som brevbäraren läser snabbt och behandlar dig därefter.

 

Slipp reklam i din brevlåda

Reklam har inte mycket användning i sig, om man inte är målare till yrket förstås, och därför tvingas du ta ansvaret för den där känslan av att inte vara miljöns bästa vän när du slänger reklamen du egentligen ej bör fått. Visst har du redan en skylt på din brevlåda, men frågan är om den syns och är tydlig nog för vem som helst att förstå. Anledningen till att du några gånger har fått sådant som ej hör hemma där är nog på grund av att din skylt antingen varit svår att se eller skiljer sig från andra, eller att någon brevlåda varit ny på jobbet eller mycket trött den morgon då skadan är skedd. Och visst händer fel ibland, men sker det några gånger kan man börja undra om du inte bör designa om din brevlåda.

 

Snygga brevlådor till ditt hus

 

Sätt prägel på den. Sätt prägel på allt. Inte för att det bara är kul, men för att det är så praktiskt som man här tidigare talat om. En snyggare design ger givetvis ett bättre intryck, oavsett vem som knackar på din dörr. Nu kan du designa, eller låta någon annan designa, din brevlådas yttre och välja bland faktorer så som namnskylt, husnummer och budskap till brevbäraren. Olika typsnitt, mått, placering och storlek på texten, samt givetvis färg, är något som kan förgylla både din vardag när du hämtar posten liksom brevbärarens när han lämnar den en morgon han hellre legat i sängen och dragit.

 

Ingen reklam tack

 

Vad är det viktigaste på din brevlåda? Är det kanske just det där budskapet om att du ej vill slösa din tid på att bläddra i magasin du, om du får dem, får så svårt att hålla dig från. Eller är det för miljöns skull du tackar nej till fysisk reklam och istället kollar efter rabatter på nätet? Nu kan du uttrycka dig på ett riktigt snyggt sätt. Du kan välja ett elegant typsnitt och en lite modernare layout för att överraska men inte förvirra. Är ni en stor familj och alla vill ha sitt namn på den lilla brevlådan är det inga problem att ordna så att det inte ser för mycket ut. Kanske ni å andra sidan också vill ha ett porträtt var?

Scroll To Top