Mandyn

Har du dålig fantasi när det gäller mat?

Får du ständigt frågan ”Vad blir det för mat?”. Har du aldrig ett riktigt svar på den frågan? Tycker du att det är svårt att variera din kost? Vill du kunna prova nya rätter utan att krångla för mycket med att leta recept och ingredienser? Då är Linas Matkasse perfekt för dig! Tanken bakom Linas matkasse är att ge familjer inspiration till att laga snabba och hälsosamma måltider. Allt du behöver göra är att välja en kasse som passar dig, så får du alla ingredienser och recept hemskickade till din dörr. Superenkelt! Linas Matkasse har många olika kassar att välja mellan, så du kan enkelt hitta något som passar just din eller din familjs smak! Om du är sugen på att prova en av kassarna, kan du hämta en Linas Matkasse rabattkod lite längre ned på sidan. Med den kan du få lite rabatt på din första kasse.

 

Det finns en kasse för alla smaker.

Linas matkasse har ett stort urval av kassar att välja mellan.
Har du riktigt kräsna barn? Då kan du prova en av de olika barnkassarna. Barnkassarna är speciellt anpassade för barnfamiljer och innehåller enkla och milda maträtter som passar de flesta barns smak. Är ditt barn allergiskt? Linas matkasse säljer två olika allergivänliga barnkassar. En glutenfri och en laktosfri.
Är du vegetarian? Linas matkasse har satt ihop en vegetarisk matkasse för dig som undviker kött, fågel och fisk. Proteinerna får du i stället från bland annat bönor, tofu, ägg och olika mjölkprodukter. Äter du fortfarande kött, men vill äta lite mer vegetariskt? Då finns det även en flexitariankasse. I den får du ett par vegetariska rätter och några med fisk, fågel eller kött.

Har du ofta dåligt med tid till att laga mat? Då kan du välja deras supersnabba kasse. Den supersnabba kassen innehåller måltider som du kan laga på eller under 15 minuter. Nu kan även du som har dåligt med tid äta sunda och goda rätter.
Gillar du rena råvaror som är ansvarsfullt producerade? Då är Originalkassen Eko perfekt för dig! Originalkassen Eko följer samma recept som Originalkassen, men innehåller alltid minst 70% ekologiska produkter.

Prova Linas Matkasse och spara pengar!

 

Tycker du att Linas Matkasse låter spännande? Med hjälp av en Linas Matkasse Rabattkod kan du spara pengar när du beställer. Du kan läsa mer om koden här. Koden är helt gratis, och du behöver inte registrera dig.

Scroll To Top